Over Beauty You

Over Jacquelien

Beauty You laat jou de mooiste versie van jezelf zien. Jacquelien Koele, het gezicht achter Beauty You, is een gediplomeerd allround visagist en bridal hairstylist.

“Ik werk al ruim 13 jaar met passie in de luxe cosmetica branche. Met mijn ABONS-diploma voor visagie, de opleiding tot allround hairstylist en mijn certificering als bruidshairstyliste, ben ik op de hoogte van de nieuwste trends en technieken op het gebied van visagie en hairstyling. Ik verzorg professioneel je bruidslook en bied beautyworkshops en individuele make-up sessies aan voor een stralend uiterlijk.”

De mooiste versie van jezelf

Of het nu gaat om een bruiloft, feest of zakelijke afspraak: Beauty You zorgt voor de beste versie van jezelf. Want een eerste indruk, die maak je maar één keer.

Ook kun je bij Beauty You zelf aan de slag met je uiterlijk, door een van onze workshops. Wil je bijvoorbeeld eruit springen op zakelijk gebied? Of wil je leren welke make-up het beste bij jouw gezichtsvorm past? Neem dan een kijkje bij de verschillende workshops.

Laten we een afspraak maken

Klaar om jouw uitstraling een boost te geven?
Neem dan contact op, ik help je graag verder.